Welkom bij

Patroon Interim Management

Persoonlijk Profiel

Mijn naam is Arjan de Jong. Vanuit mijn jarenlange werkervaring ben ik in staat om complexe organisatievraagstukken terug te brengen tot overzichtelijke, praktisch te implementeren oplossingen. Motto van handelen daarbij is altijd 'what you see is what you get'. Vasthoudend op eindresultaat met een zeer sterke businessdrive!

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar in zowel de businessconsultancy, change management als in HR directie en management functies. Als zelfstandig Interim Manager weet ik deze invalshoeken strategisch in te zetten in een steeds veranderende context en doe dit altijd vanuit een bedrijfsmatigeen bedrijfskundig perspectief.

Uitgevoerde opdrachten liggen o.a. op het terrein van begeleiden van outsourcingstrajecten, doorvoeren van herstructurering en professionaliseren van de HR-discipline en ben ook inzetbaar als interim HR Manager/Directeur.

Werkervaring heb ik opgedaan in zowel profit als non-profit organisaties te weten o.a.
Getronics, Accenture / Andersen Consulting, Sony, Buma Stemra, UPC, Eneco, Essent, RAET, Arbo Unie, Karakter (GGZ KJP) en ASML. Diverse referenties zijn beschikbaar.

Patroon Interim Management
Willem Barentszstraat 19
3772 KZ Barneveld
06 15 66 99 07
info@patroonim.nl

 View my profile on LinkedIn

Voor een volledig CV
klik op deze
link!